Facebook YouTube

Novo - Otkrijmo Hrvatsku!

U želji da uvijek budemo korak ispred i našim korisnicima omogućimo jedinstven doživljaj putovanja, naš kreativni tim, u suradnji s partnerom, Hrvatskom turističkom zajednicom, osmislio je niz zanimljivih i inovativnih tematskih programa koje vam prezentiramo u nastavku. Programi su vezani uz hrvatsku kulturnu i prirodnu baštinu te na nov, istovremeno logičan način vrednuju resurse i koriste potencijale naših regija. 
Izumi i izumiteljstvo spadaju u one aspekte ljudskog znanja i primjene znanja koji posebno privlače mlađu populaciju pa je program vezan uz izumitelje logičan jer u sebi sadrži mnoge obrazovne ali i mnoge motivacijske aspekte. 
Razgovor uživo s povijesnom osobom je zanimljiviji od učenja apstraktnih podataka, interaktivna komunikacija motivira na slušanje, razmišljanje i pamćenje mnogo više nego jednosmjerno izlaganje vodiča. Otud programi oživljavanja povijesti. 
Program „Prirodni laboratorij“ prolazeći preko planina i kroz planine naglasak stavlja na specifičnost hrvatske zgusnute prirodne raznolikosti i predstavlja sinergiju njezinih širokih spoznajnih potencijala. 
Do znanja dolazimo propitivanjem standarda, traganjem za novim. Za otkrivanje novog potrebno je ili fokus usmjeriti na neobično, ili obično promotriti iz neobične perspektive. Otud „Neobična Hrvatska“. 
I tako program za programom, svi do jednog prezentirani da privuku pažnju polaznika, kroče upravo lokacijama koje nas istovremeno privlače, iznenađuju i tjeraju na razmišljanje.


Kontaktirajte nas danas i uvjerite se u najbolje ponude u Hrvatskoj
Nazovite nas na 021 544 232 ili jednostavno zatražite vašu ponudu


Newsletter